2
Fudbal

Fudbaler Borca serijom sočnih psovki odgovorio na ribanje navijača (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.14 u 17:54

Prevaspitavanje igrača i podnošenje raporta posle loših rezultata ekipe od strane navijača postao je folklor na ovim prostorima, a u celu priču odlično su se uklopili Banjalučani.

borac-lesinari

Naime, posle remija bez golova Borca u duelu sa Veležom odigranom prethodnog vikenda igrači banjalučkog kluba morali su na ribanje kod „Lešinara“, kako sebe nazivaju navijači ovog kluba, ali nije svaki od njih mogao da podnese šikaniranje.

Serijom sočnih psovki navijačima se, kada se malo udaljio, obratio Miloš Marković, koji verovatno nije bio svestan da su njegove reči snimljene i objavljene na internetu. Već u utorak trening Borca posetili su navijači koji su od Markovića zatražili da skine dres i napusti klub što će ovaj verovatno i učiniti posle dogovora sa upravom kluba.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Dobro covek i kaze, balavurdija obicna, kada ih vidim po gradu dodje mi da jednom po jednom pucam samare. Sve obicni slepci a oni se istresaju na nekom. 90% ih nije ni punoletno a nekome mamu spominju, mali izrodi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter