0
Evropske lige

Odlična vest za Barsu pred El Klasiko

Objavljeno: 18.03.14 u 09:13

Samo dan nakon što je propustio nedeljnu pobedu nad Osasunom, defanzivac Barselone Đerar Pike odradio je trening sa svojom ekipom uoči velikog derbija sa Realom.

Pujol i Pike

Pike je zbog povrede propustio da učestvuje u ubedljivoj pobedi Barse nad Osasunom (7:0), trener Tata Martino nije želeo da rizikuje, pa je svog prvog štopera odlučio da odmori za odlučujuću nedelju.

Van stroja je i dalje lakše povređeni kapiten Karles Pujol, ali se očekuje da on takođe bude spreman za gostovanje u Madridu.

Trener Martino je posle pobede nad Osasunom istakao da rezultat od 7:0 nije promenio njegovu odluku o postavi koja će istrćati na Santjago Bernabeu.

“Nemam posebnih dilema oko toga kako bi trebalo da igramo u Madridu. Ubedljiva pobeda protiv Osasune ne menja ništa. U principu, već sam odlučio ko će istrčati na teren protiv Reala“, rekao je Martino čime je pecnuo katalonske novinare da u ponedeljak postave pitanje ‘da li kritikovani Nejmar treba da se nađe u početnih 11 u odlučujućoj utakmici u borbi za titulu?’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter