0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Imali smo mnogo šansi, mogli smo ranije da rešimo meč

Objavljeno: 15.03.14 u 21:13

Trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, smatra da je njegova ekipa zasluženo savladala Radnički iz Kragujevca na ‘Marakani’ u 19. kolu Jelen Superlige.

Slaviša Stojanović

„Očekivano teška utakmica. Znali smo da Radnički ima iskusne i dobre igrače, a bili su veoma disciplinovani. Strpljivo smo tražili rešenje za njihovu odbranu i dali smo gol u završnici. Imali smo pre toga dosta šansi, mogli smo ranije da rešimo meč“, rekao je Stojanović, a preneo ‘Blic’.

Devetu uzastopnu pobedu Zvezdi doneo je Filip Kasalica, koji je u igru ušao u 67. minutu, a samo osam minuta kasnije postigao gol za pobedu.

„Sada mogu da budem pametan i da kažem da je uvođenje Kasalice bio pravi potez. On je vredno trenirao cele nedelje, dok je Daudi nedostajala energija. Pokušali smo sa Kasalicom i pogodili smo“, naveo je Stojanović i dodao da ekipa mora da igra mnogo brže kada sa druge strane stoji rival koji je isključivo orijentisan na odbranu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter