0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kuzeljević preuzeo Javor

Objavljeno: 10.03.14 u 17:45

Srpski superligaški klub Javor izvršio je promenu na mestu šefa stručnog štaba. Umesto Predraga Ristanovića sa kojim je ugovor raskinut, na klupu Ivanjičana sešće prekaljeni stručnjak Slavenko Kuzeljević.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Generalni menadžer kluba Nikola Lišanin naveo je da je sa petnaestoplasirani tim Jelen Superlige sa Kuzeljevićem potpisao ugovor na 18 meseci.

„Bili smo zadovoljni i radom Ristanovića, ali rezultati nisu ispunili naša očekivanja. Nadamo se boljim igrama u nastavku prvenstva kako bismo se udaljili iz zone ispadanja i osigurali opstanak u eliti“, naveo je Lišanin.

Kuzeljević je već jednom tokom karijere predvodio Javor, od juna 1993. do jula 1995. kada je ekipa sa Moravice izborila plasman u tadašnju Drugu saveznu ligu.

On je superligaško iskustvo stekao u proteklih nekoliko godina trenirajući kragujevački Radnički i FK Novi Pazar, a do decembra 2013. bio je na čelu Metalca iz Gornjeg Milanovca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter