0
Domaći fudbal

FOTO: FKNAPREDAK.RS

Šarac: Sve osim poraza na Marakani za nas je uspeh

Objavljeno: 07.03.14 u 15:51

U okviru 18.kola JSL fudbaleri Napretka gostuju Crvenoj Zvezdi u Beogradu. Tim Nenada Lalatovića ne ide sa belom zastavom, iako je Crvena Zvezda trenutno vodeća na tabeli.

FOTO: FKNAPREDAK.RS
FOTO: FKNAPREDAK.RS

„Nas krasi dobra i kvalitetna atmosfera u ekipi – svi za jednog, jedan za sve. Imamo veliki optimizan, jer niko nije nepobediv. Igraćemo našu igru,koja je za sada pokazala rezultat. Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača, kao što su Ninković, Milijaš, Dauda, Mrđa, Lazović, Pečnik, ali se nadamo da ćemo našom dobrom igrom na Marakani zabeležiti pozitivan rezultat, a pozitivan rezultat je sve osim izgubljene utakmice“ – smatra Dragan Šarac, koji je desna ruka šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

Nikola Trujić se svojim het-trikom na utakmici protiv Kragujevca upisao u istoriju srpskog fudbala. Iako su očekivanja navijača Napretka porasla, Nikola ne oseća pritisak pred predstojeću utakmicu:

„Mislim da ta tri gola koja sam postigao protiv Radničkog mogu samo da mi budu motivacija, a nikako opterećenje. Sve se to ne bi desilo da nije bilo cele ekipe da mi pomogne, jer mi imamo veliki broj dobrih igrača, igramo lep fudbal, i mislim da smo dobro odigrali predhodne dve utakmice. U subotu nas čeka izuzetno teška utakmica, atmosfera na stadionu će biti dobra, pogotovu što je rođendan kluba. Mi nemamo šta da izgubimo, idemo da igramo fudbal i daćemo sve od sebe da izvučemo pozitivan rezultat, koliko god budemo mogli. Zvezda jeste favorit ali ne idemo tamo da se predamo“ – kazao je Trujić za zvanični sajt kluba iz Kruševca.

Utakmica Crvena Zvezda-Napredak, igra se u subotu 8. marta sa početkom od 18.00 časova uz direktan prenos na TV Prva.

Odlukom Crvene Zvezde, a povodom praznika, Dana žena, sve pripadnice lepšeg pola će imati besplatan ulaz na stadion.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter