0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Euro 2015: Belgija U21 – Srbija U21 (18.00h)

Objavljeno: 05.03.14 u 10:45

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Danskoj 2015. godine za mlade reprezentacije ulaze u samu završnicu, a naša selekcija će u svom šestom meču u grupi 9 danas od 18.00 časova u Leuvenu odmeriti snage sa selekcijom Belgije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Čeka nas ozbiljan, zahtevan i težak meč, protiv ekipe koja je mnogo pokazala u dosadašnjem toku kvalifikacija. Ali, verujemo u naš kvalitet i da možemo da napravimo dobar rezultat. Moraćemo da udjemo u duel bez straha i prevelikog poštovanja prema protivniku. Utakmica može da donese puno iznenađenja, prva utakmica u Gornjem Milanovcu je bila sa mnogo oscilacija. Očekuje nas otvoren meč i pokušaćemo da iskoristimo prvu meč loptu koja može da nas odvede u baraž“ – rekao je selektor „orlića“ Radovan Ćurčić.

U dogovoru sa selektorom seniorske selekcije Ćurčić će za današnji meč moći da računa i na A reprezentativce Aleksandra Mitrovića, Filipa Đuričića i Miloša Jojića koji će biti veliko pojačanje za naš mladi tim.

Belgija je trenutno vodeći tim u grupi 9 pošto je iz šest mečeva osvojila 13 bodova, dok je naša selekcija na drugom mestu sa tri poena manje, ali uz jednu utakmicu manje odigranu. U konkurenciji za plasman na Evropsko prvenstvo je i Italija koja ima devet bodova.

U prvom meču koji su ove dve selekcije odigrale u Gornjem Milanovcu nije bilo pobednika odnosno meč je završen rezultatom 2:2.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter