0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Karadžić: Počela su lobiranja, ali nikome ništa nije obećano

Objavljeno: 27.02.14 u 08:35

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije biće održana u petak, a predsednik ove organizacije Tomislav Karadžić tvrdi da jedna od tema neće biti selektor A tima pošto će tu funkciju najkasnije do polovine juna obavljati vršilac dužnosti Ljubinko Drulović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Do 15. juna najkasnije biće rešeno pitanje selektora. Poverenje smo sada ukazali Ljubinku Druloviću, dobiće priliku u Dablinu i na turneji u Americi i Brazilu krajem maja i početkom juna. Naglašavam da nikome ništa nije obećano i zagarantovano, iako su krenula različita lobiranja“ – rekao je Karadžić u izjavi za Žurnal.

Prvi čovek srpskog fudbala je ponovio da veruje da reprezentacija Srbije neće imati problem da se plasira na Euro 2016.

„U našoj grupi se niko ne izdvaja, kao što je to bio slučaj u prethodnim kvalifikacijama, kada su odmah u favorite svrstali Belgiju i Hrvatsku. Srbija je podmladila reprezentaciju, oformila kostur tima, a ostali su ostarili. Kvalitet naše reprezentacije je porastao i tu smo ispred Danske i Jermenije i verujem da nećemo imati problema da se plasiramo na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter