0
Evropske lige

Barton: Vidić odbija da bude deo ekipe i ima zasebnu svlačionicu

Objavljeno: 26.02.14 u 19:30

Kontroverzni fudbaler Kvins Park Rendžersa, Džoi Barton, komentarisao je na ‘Tviteru’ dešavanja u taboru Mančester Junajteda i ponašanje kapitena Nemanje Vidića.

Barton

Vidić tek na leto napušta ‘Old Traford’, a već sada kruže glasine da odbija da bude deo ekipe ‘crvenih đavola’ i da se izdvaja od svojih saigrača. Barton je u razgovoru sa novinarom ‘Dejli mirora’, Oliverom Holtom, prokomentarisao stvari koji je čuo:

„Čuo sam da se nakon treninga presvlači u zasebnoj svlačionici i da odbija da bude deo ekipe. Mislim da je sve to plod loših dogovora u vezi novog ugovora u Junajtedu. Pitam se samo da li bi takva situacija mogla da se dogodi samo godinu dana ranije“.

Mančester Junajted je po ko zna koji put ove sezone razočarao svoje navijače, porazom od Olimpijakosa u osmini finala Lige šampiona. Loša situacija u taboru ‘crvenih đavola’ mogla bi prvo da se odrazi na trenera Davida Mojesa, kojem se prema pisanju engleskih medija već sprema otkaz. Vidić se dogovorio sa Interom, pa će od leta obući crno-plavi dres.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter