0
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

Partizan savladao Zemunce pred duel sa Nišlijama

Objavljeno: 25.02.14 u 14:08

Fudbaleri Partizana danas su u Sportskom centru Teleoptik u prijateljskoj utakmici savladali srpskoligaša Zemun sa 3:1 (1:0) najavivši tako dabru formu pred subotnji duel sa niškim Radničkim.

FOTO: PARTIZAN.RS

Pogotke za Partizan postigli su Nikola Ninković u 25. minutu i to iz penala, zatim Ismael Beko Fofana u 74. i defanzivac Zemuna Bojbaša koji je u 76. minutu postigao autogol. Jedini gol za nominalno goste u ovom duelu bio je Vukajlović koji je u 59. minutu izjednačio na 1:1 pogotkom iz jedanaesterca. Zanimljivo je da su Zemunci imali još jedan penal, ali nisu uspeli da psotignu gol odnosno Aničić je najpre pogodio prečku iz odbitka poslao loptu u gol, ali je pogodak poništen i to tek na asistenciju Petra Grbića koji je sudiju podsetio na pravilo da izvođač prekida posle odbitka od okvira gola ne sme da je pipne.

Trener Partizana Marko Nikolić u ovom duelu na teren je izveo sledeći sastav: Živko Živković, Vulićević, Ivković, Stanković, Gulan, Marković, Pantić, Andrija Živković, Ninković, Grbić i Fofana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter