0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ilić: Glavom do pobede u Novom Pazaru

Objavljeno: 21.02.14 u 08:46

Partizan će prolećni deo sezone otvoriti na teškom gostovanju u Novom Pazaru utakmicom 16. kola Jelen Superlige, a taj meč je na programu u subotu sa početkom od 13.30 časova. Saša Ilić, kapiten crno-belih, tvrdi da će to ujedno biti i najteži meč za njegove saigrače i njega iz jednostavnog razloga.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Najteži je utoliko što je to prvi meč. Već naredne nedelje to će biti utakmica sa niškim Radničkim na našem stadionu. Svaka utakmica donosi isto, tri boda, a premijera u Novom Pazaru bi trebalo da nam posluži kao smernica najviše na planu sigurnosti i mirnoće. I zbog toga je jako važno da pokažemo da smo pravi i ostvarimo zacrtani cilj“ – rekao je Ilić izmešđu ostalog u izjavi za Novosti.

Iskusni vezista, s obzirom na broj odigranih mečeva u Jelen Superligi, najbolje zna put do pobede u gradu na Jošanici.

„Ne smemo da srljamo, moramo u svakom trenutku da budemo racionalni i pametni. Ovakve utakmice se dobijaju i glavom, ne samo kvalitetom igračkog kadra. Gol u ranijoj fazi meča bi nam olakšao posao, ali ne sumnjam da ćemo uspeti spremno da dočekamo i drugačiji razvoj događaja na terenu“ – zaključio je kapiten crno-belih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter