0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Srna: Srpsko prvenstvo će biti neizvesno, ali ja navijam za Lalatovića

Objavljeno: 14.02.14 u 19:30

Kapiten ukrajinskog Šahtjora Darijo Srna čestitao je fudbalerima Partizana na odličnoj partiji, ali je istakao da su njegove simpatije u srpskom fudbalu na strani Nenada Lalatovića i kruševačkog Napretka.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Crno-beli su u poslednjoj proveri izgubili od Šahtjora rezultatom 1:0, a Srna je podsetio da se njegov tim svaki put namuči kada igra protiv Partizana.

“Izabrali smo najtežeg mogućeg protivnika za ovu fazu priprema uoči gostovanja Viktoriji iz Plzena. Svaki put imamo problema sa njima i sada su bili jako čvrsti sa odličnim iskusnim fudbalerima kao što su Obradović, Ilić i Lazović. Pratim srpski fudbal, ali nemam neke posebne simpatije ni prema Partizanu ni Zvezdi. Siguran sam da će nastavak sezone biti neizvestan i nadam se takođe da će moj dobar prijatelj Lalatović postizati zapažene rezultate“, istakao je Srna nakon utakmice, a prenosi sajt Partizana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter