0
Domaći fudbal

Dejan Kelhar potpisao za Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.14 u 16:53

Slovenački reprezentativac, Dejan Kelhar, novi je fudbaler Crvene zvezde. Iskusni 29-ogodišnji defanzivac pojačaće konkurenciju u poslednjoj liniji tima Slaviše Stojanovića.

Kelhar

Prilikom predstavljanja, operativac crveno-belih Blaža Raosavljević istakao je da je sa Kelharom potpisan ugovor do kraja sezone uz opciju produženja.

„Najavili smo da dolazak Pavićevića nije poslednji transfer koji ćemo obaviti tokom ovog prelaznog roka. U Crvenu zvezdu stiže novi igrač, Dejan Kelhar, za čijim dovođenjem je želju izrazio trener Stojanović. U ovom trenutku ne bih znao da kažem da li ćemo se dodatno pojačati do početka sezone, reći ću samo da postoji takva mogućnost. Dejan će se već sutra priključiti saigračima u Sloveniji i pokušati da se nametne stručnom štabu“, izjavio je Raosavljević.

O svojim referencama sam igrač nije želeo puno da govori, jer smatra da je suviše rano. Predstoji mu uklapanje u tim i borba za poziciju.

„Ne bih govorio o sebi. Navijači, stručni štab i mediji će proceniti nakon nekog vremena moj učinak. U ovom trenutku želim samo da istaknem da sam veoma zadovoljan što sam došao u Crvenu zvezdu. Već „kasnim“ i jedva čekam da se priključim saigračima na pripremama. Sutra stižem u Portorož i počinjem sa radom“, rekao je Kelhar.

Kada je privikavanje na novu sredinu u pitanju, Dejanu koji je zadužio dres sa brojem 44, sigurno će dosta pomoći sunarodnik Nejc Pečnik koji se u prethodnih šest meseci odlično snašao na Marakani.

„Nejca poznajem deset ili jedanaest godina. Preneo mi je utiske o klubu i gradu, tako da sam upućen u to da se u Beogradu odlično snašao. Sa trenerom Stojanovićem, sa kojim sam takođe sarađivao, se još uvek nisam čuo jer sam tokom dana imao mnogo obaveza. Svakako da ćemo se sutra videti i razgovarati“, naglasio je izabranik selektora Slovenije, Srećka Kataneca.

Sam igrač je istakao još da je svestan odgovornosti i pritiska koje sa sobom nosi igranje u Crvenoj zvezdi.

„Vrlo dobro znam u kakav klub dolazim, odnosno znam šta je Zvezda. Svestan sam da ovde nekada nije dovoljno pobediti sa 1:0, već da se uvek traži više i bolje. Znam za pritisak i smatram to normalnom pojavom u fudbalu. Onog trenutka kada „osetim“ Marakanu, uveriću se u atmosferu koja vlada u ovako velikim klubovima, kao što je Crvena zvezda“, konstatovao je Dejan Kelhar.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter