0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrđa doneo pobedu Zvezdi protiv Domžala

Objavljeno: 03.02.14 u 14:50

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i treću pobedu u Sloveniji odnosno prvu u drugom delu priprema pošto su danas savladali Domžale sa 1:0 (0:0).

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Jedini gol na utakmici pao je u samoj završnici tačnije u 88. minutu kada je Dragan Mrđa odlično reagovao na asistenciju Nikole MIjalovića koji je pre toga odlično prošao po levoj strani terena.

Zvezda je i pre toga imala daleko bolje šanse da dođe do prednosti, ali su prilike da se upišu u strelce propuštali Dauda u 60. minutu i Mrđa, Onjilo i Ninković koji iz tri pokušaja u 72. minutu nisu uspeli da savladaju golmana slovenačkog tima. Dominirali su crveno-beli i u prvih 45 minuta, ali nikako nisu uspevali da pronađu put do mreže Domžala.

Trener Slaviša Stojanović je na teren od prvog minuta poslao sledeći sastav: Bajković, Petković, Martinović, Pavićević, Nenadić,Gogić, Milijaš, Lazović, Milunović, Kasalica i Dauda. U drugom poluvremenu Cilinšek je zamenio Petkovića, Krneta Martinovića, Ninković Milunovića, dok je umesto Kasalice ušao Mrđa. Umesto Gogića u igru je ušao Kovačević, Vukan Savićević je zamenio Milijaša, Pečnik je ušao umesto Lazovića, a Mijailović umesto Nenadića. Onjilo i Lazić su ušli umesto Daude i Pavićevića, da bi pri kraju meča Vesić zamenio Bajkovića na golu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter