0
Evropske lige

Vilotić: Poklopile su nam se ambicije

Objavljeno: 01.02.14 u 15:53

Srpski fudbaler Milan Vilotić novi je član Jang Bojsa. Vilotić je u trećeplasiranu ekipu švajcarskog prvenstva prešao iz Grashopera, za sumu od tri miliona švajcarskih franaka (oko dva i po miliona evra).

Fussball Super League - Zuerich - Grasshoppers

To je jedan od najvećih transfera u istoriji švajcarske prve lige, a drugi najveći ove sezone.  Podsećamo, Vilotić je nedavno izabran u idealni tim švajcarskog prvenstva u 2013. godini.

„Potpisao sam za Jang Bojs, ugovor je na četiri i po godine. Jang Bojs je dugo bez titule, imaju velike ambicije za naredni period i spremni su da ulože bukvalno sve. Vrlo sam zadovoljan“ – rekao je Vilotić.

27-godišnji štoper došao je u Grashoper u julu 2012. godine i za to vreme je sa ‘skakavcima’ osvojio kup Švajcarske, kada su u finalu savladali Bazel na penale i tada je Vilotić izveo jedanaesterac koji je njegovom klubu doneo trofej.

„Imao sam sjajnih godinu i po dana u Grashoperu i svima u klubu sam zahvalan na izvanrednoj saradnji“ – rekao je Vilotić.

Jang Bojs trenutno zauzimaju treće mesto u Rajfajzen Super ligi i imaju samo dva boda manje od vodećeg Bazela. Naredni meč igraju protiv Tuna u nedelju i Vilotić će se tada predstaviti navijačima.

„U nedelju ću na utakmici biti predstavljen na stadionu i od ponedeljka počinjem da treniram sa novom ekipom“ – rekao je Vilotić.

Priliku da debituje za svoj novi klub, nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde će imati naredne nedelje, kada Jang Bojse očekuje gostovanje šampionu Bazelu.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter