0
Evropske lige

Pejčinović: Jedva čekam da istrčim na teren

Objavljeno: 01.02.14 u 13:25

Srpski fudbaler i član Nice, Nemanja Pejčinović vratiće se na teren u nedelju na utakmici protiv Lila, pošto se prethodnih mesec i po dana oporavljao od povrede. 26-godišnji defanzivac rekao je da nestrpljivo očekuje da ponovo zaigra.

nemanja-pejcinovic-ruke

„Dani pauze i oporavka prolazili su veoma sporo, ali u isto vreme pojačali su mi želju za fudbalom i takmičarskim ritmom. Jedva čekam da istrčim na teren i nadam se da će moj povratak doneti timu tri boda, posle čega bismo konačno mogli da krenemo ka gornjem delu tabele“ – rekao je Pejčinović.

On ističe da je u potpunosti spreman za povratak.

„Imao sam vremena da se spremim tako da se na fizičkom planu osećam sasvim dobro, spreman sam za nove pobede“ – kaže Pejčinović.

Naredni rival Nici biće ekipa Lila, koja je na poslednjih šest mečeva osvojila samo pet bodova.

„Lil je izuzetno organizovan klub koji ima prepoznatljivi stil igre dugi niz godina. Imaju kvalitetne pojedince koji mogu da reše utakmicu u svakom trenutku. Vidimo da možda nisu u najboljoj formi, ali nam to ne daje za pravo da pretimo. To će biti teška utakmica, ali činjenica da igramo pred našim navijačima daje nam nadu da možemo da tražimo sva tri boda. Mi smo u psihološkoj prednosti jer Lil nema dobre rezultate u poslednjih par utakmica, iako se nalaze pri vrhu tabele“ – veruje Pejčinović.

Ekipa Nice trenutno zauzima 13. poziciju sa 27 osvojenih poena, dok je njihov nedeljni rival Lil na trećem mestu, sa 41 bodom.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter