1
Fudbal

Mojes došao da gleda Mandžukića, a Hrvata nije bilo u timu

Objavljeno: 26.01.14 u 09:44

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes u petak je uživo gledao utakmicu u Menhengladbahu između domaće Borusije i Bajerna iz Minhena,a nemački i ostrvski emdiji tvrde da je glavni razlog njegovog dolaska bio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić kojeg navodno želi da vidi u svom timu.

mojes-loza-madrid

Škotlanđanin je za ubojitog centarfora bio zainteresovan još dok je vodio Everton, a ovaj igrao za Volfzburg, ali tada mu se nije ispunila želja da ga dovede u svoju ekipu.

Međutim, ukoliko je to bio pravi razlog Mojesovog dolaska u Nemačku želja da vidi Mandžukića na delu nije mu se ispunila pošto je Hrvat za ovaj meč bio izbačen iz ekipe zbog nediscipline.

Nemački mediji tvrde da se Mandukićevo ponašanje drastično promenilo po saznanju da će na leto u bajern stići Robert Levandovski te da ne bi bilo iznenađujuće da uprkos tome što ima ugovor do 2016. godine uskoro bude prodat, možda baš Mančester Junajtedu.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je cista neistina,covek pored Persija,Runija da kazemo Velbeka,Cicarita i Januzaja gleda Mandzukica…pa da li ste normalni ? vezna linija je problem vec godinu dana,i on dosao da gleda hrvata…neverovatno :S

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter