0
Evropske lige

Riberi uvređen jer nije osvojio ‘Zlatnu loptu’

Objavljeno: 24.01.14 u 18:58

Francuz u redovima minhenskog Bajerna, Frank Riberi, i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da nije osvojio ‘Zlatnu loptu’, namenjenu najboljem igraču u 2013. godini.

Frenk Riberi

Iako se našao u najužem izboru, sa Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom, i prema mnogima bio favorit za osvajanje, nagrada je umesto Riberiju, na kraju pripala Portugalcu.

„Uvređen sam što meni nije dodeljena ‘Zlatna lopta’, s obzirom na sve uspehe i trofeje koje sam osvojio sa Bajernom tokom 2013. godine. Igrao sam odlično i zaslužio sam to priznanje. Ipak, ne smem da se osvrćem na prošlost, moram da gledam na budućnost i da se trudim da budem još bolji“, rekao je Riberi.

Francuz je zatim najavio novi juriš na trofeje i pokušaj ulaska u istoriju u dresu minhenskog Bajerna:

„U našem timu je sakriven ogroman potencijal, možemo još mnogo više. Možemo ponovo da osvojimo Bundesligu, Ligu šampiona i Kup Nemačke, želimo da pobedimo sve i tako uđemo u istoriju. Želimo titulu u Nemačkoj bez poraza i odbranu titule u Ligi šampiona“.

Riberi je u Bajern stigao 2007. godine iz Olimpik Marseja i do sada je odigrao 259 utakmica i postigao 92 gola.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter