0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

Ferguson: Uživam gledajući Junajtedove utakmice

Objavljeno: 24.01.14 u 22:31

Iako je Mančester Junajted nakon 22. odigrana kola tek 7. na tabeli Premijer lige sa čak 14 bodova manje od vodećeg Arsenala, Ser Aleks Ferguson smatra da ništa još nije izgubljeno i da ne treba otpisivati ‘crvene đavole’ iz borbe za odbranu titule prvaka Engleske.

Ser Aleks Ferguson

Pored lošeg stanja u šampionatu, izabranici Dejvida Mojesa su eliminisani iz FA i Liga kupa, od Svonsija i Sanderlenda. U osmini finala Lige šampiona sastaće se sa Olimpijakosom, ali nakon slabih partija od starta sezone retko ko veruje da Mančester Junajted može nešto više da uradi u najelitnijem evropskom takmičenju.

Ipak, među retkim optimistima je upravo Ser Aleks Ferguson, koji veruje da ovo ipak može biti uspešna sezona za njegov bivši klub.

„Još je rano za otpisivanje Junajteda, dosta ekipa se takmiči za visok plasman. Totenhem je krenuo loše, pa se vratio, Liverpul i Everton igraju dobro, Siti i Arsenal su fantastični. Murinjo sa Čelsijem igra ružan fudbal, ali ima rezultate. Junajted je iza svih ovih ekipa trenutno, ali mislim da po kvalitetu to ne zaslužuje. Iako su rezultati ispod svih očekivanja, igra je dobra. Ja iskreno uživam gledajući Junajtedove utakmice“, rekao je Ferguson.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter