0
Fudbal

Nikola Komazec u Južnoj Koreji

Objavljeno: 17.01.14 u 17:33

Sjajni strelac i doskorašnji napadač Sarajeva, Nikola Komazec, potpisao je jednogodišnji ugovor sa južnokorejskim timom, Busan I’Park. Srpski fudbaler će tako pokušati da pomogne trofejnom klubu da se ponovo domogne najvišeg plasmana.

Nikola Komazec

Busan je četvorostruki šampion Južne Koreje (1984, 1987, 1991. i 1997), a prethodnu sezonu završio je na šestoj poziciji gornjeg doma „K lige klasik“, kako se zvanično zove fudbalsko prvenstvo te zemlje.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Busana (www.busanipark.com), dovođenjem Komazeca klub dobija istaknutog napadača, koji se izvanredno služi levom nogom, vrlo je snažan u skoku sa sjajnim udarcem glavom i poseduje izuzetne fizičke predispozicije.

Komazec je u veoma kratkom periodu postao ljubimac navijača FK Sarajeva. On je na 18 mečeva u jesenjoj polusezoni (prvenstvo i Kup) postigao čak 14 golova, 10 u prvenstvenim duelima po čemu je uz Dragana Mrđu bio najefikasniji Srbina na svetu.

26-godišnji fudbaler je karijeru počeo u Kuli, nakon čega je bio član Petrolula i Maribora, a prethodno proleće proveo je na Tajlandu, braneći boje Supanburija.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter