0
Fudbal

Bomba zimskog prelaznog roka – Lane Jovanović u Humskoj?!

Objavljeno: 15.01.14 u 21:58

Nekadašnji napadač srpske reprezentacije Milan Jovanović mogao bi u zimskom prelaznom roku da pojača redove Partizana. 

Milan-Jovanovic

Kako prenose Večernje novosti, crno-beli su obnovili interesovanje za bivšeg napadača Anderlehta, Liverpula i Standarda koji je trenutno slobodan igrač.

Sportski direktor Albert Nađ je, poput za glasine o povratku Danka Lazovića, ostao zagonetan u odgovoru na pitanje o mogućem dolasku Laneta Jovanovića.

“Mnogo toga se pisalo i piše u poslednje vreme i ne mogu sve da komentarišem. Ne bih da pričam na tu temu i apostrofiram da li smo u kontaktu sa Jovanovićem ili nismo“, istakao je Nađ.

Jovanović je od letos kada mu je istekao ugovor sa Anderlehtom, postao slobodan igrač i priznao je da će se penzionisati ukoliko ne pronađe klub do kraja zimskog prelaznog roka.

“Ne znam šta da vam kažem, niko sa mnom nije kontaktirao iz Partizana. A da pričam hipotetički, da li bih došao i pod kojim uslovima, zaista nema smisla. Trenutno nemam ništa na vidiku, ali radim kao da imam klub, maksimalno sam spreman da odmah uskočim u pogon. Ne mogu sebi da dozvolim da me bilo ko čeka. Ponuda mora da bude adekvatna da bih se opredelio za potpisivanje ugovora, a u slučaju da ona ne stigne do kraja januara verovatno ću završiti karijeru“, izjavio je Jovanović.

hotsport.rs/Novosti

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter