1
Fudbal

Arsenal dovodi Drakslera!

Objavljeno: 12.01.14 u 21:53

Ako ovako nastavi, Arsen Venger će razmaziti navijače Arsenala. Nakon izdvajanja 50 miliona evra za Ozila prošlog leta, Francuz je spremio 40 miliona za još jednog Nemca.

Draksler

U pitanju je mladi i supertalentovani Julijan Draksler iz Šalkea. Za Drakslera se prethodnih meseci pa i godina interesovalo „brdo“ Premijerligaša, pre svih Čelsi i Arsenal, a presudna je izgleda bila želja mladog Nemca da karijeru nastavi u Arsenalu koji simpatiše od malih nogu.

Dosta se govorilo o tome da će Draksler doći upravo u Arsenal, klauzula u njegovom ugovoru upravo i iznosi 40 miliona i Šalke ga svakako ne bi pustio ispod te cene, a sudeći prema pisanim i video izveštajima iz britanskih medija sve je spremno da se transfer kompletira.

Ukoliko se transfer realizuje, što je za očekivati u toku narednih par dana, Arsenal će još više ojačati „nemačku vezu“ u svojim redovima jer su tu već Mertesaker, Ozil, Podolski i Gnabri.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter