0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

Trajković odbio Partizan, Đurić ne paniči

Objavljeno: 10.01.14 u 13:57

U četvrtak se činilo da je sve završeno oko dolaska Petra Škuletića i Branislava Trajkovića iz Vojvodine u partizan pošto su dva kluba postigla sporazum, ali zapelo je oko uslova za igrače makar kada je u pitanju iskusni štoper.

FOTO: FK Vojvodina
FOTO: FK Vojvodina

Naime, kako saznaje portal Mondo Trajković je obavestio čelnike da ne želi da potpiše ugovor pod uslovima koje su mu predočili. Prema saznanjima ovog medija želja iskusnog defazivca je da nastavi karijeru u inostranstvu i zbog toga će još malo pričekati kako bi razmotrio sve opcije.

Predsednik Partizana Dragan Đurić je potvrdio ovu priču, ali čini se da uopšte nije zabrinut pošto veruje da će iz drugog pokušaja uspeti da uveri Trajkovića da je dolazak u redove srpskog šampiona za nejga najbolja opcija.

Trajković je do sada najbliži bio prelasku u redove turske Antalije, ali čini se da od tog posla neće biti ništa, a pitanje je da li će se u skorije vreme pojaviti klub koji može da ispuni želje i kliba i igrača.

Ipak, ono što je gotovo izvesno je da će redove srpskog šampiona u narednim danima pojačati Petar Škuletić pošto kod njega ne postiji dilema, naprotiv. Izričita želja robusnog napadača je da se vrati u Partizan, a kako je Vojvodina prihvatila ponudu crno-belih jasno je da će Škuletić na proleće biti startni centarfor kluba iz Humske.

hotsport.rs/mondo.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter