0
Domaći fudbal

Krenula i Vojvodina, stigla i prva pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.14 u 16:38

Fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme za prolećni deo sezone. Većina aktuelnih prvotimaca odazvala se Šefu stručnog štaba Branku Babiću koji je tačno u 10.00 časova održao sastanak sa prvotimcima, a potom je odrađen i prvi trening.

vojvodina-trening

Prozivci i treningu prisustvovali su : Srđan Žakula, Emil Rockov, Srđan Bečelić, Bojan Nastić, Nikola Leković, Igor Đurić, Nino Pekarić, Igor Vujačić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Nikola Popara, Mirko Ivanić, Milan Spremo, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Jovan Stojanović, Sergej Milinković-Savić, Uroš Nenadović, Georgije Ilić i Miloš Đorđević.

Opravdano odsutni su : Marko Kordić (smrtni slučaj u porodici) i Simon Vukčević (u potrazi za novim klubom do 15. januara 2014.)

Dolaskom (povratkom) kondicionog trenera Aleksandra Jankovića prvi stručnjak Vojvodine Branko Babić kompletirao je svoj stručni štab. Jankoviću će u radu pomagati Goran Bašić koji je do sada radio sa mlađim kategorijama „crveno-belih“. Pored njih u stručnom štabu su još i treneri Milan Kosanović i Zoran Vasiljević, Saša Todić je trener golmana, lekar ekipe je doktor Borko Vukosav, fizioterapeuti su Goran Marijan i Nemanja Mijić, sekretar je magistar Ognjen Krsmanović, dok su ekonomi Nemanja i Radivoje Jotanović.

Konkurenciju za prvih 11 će u prolećnom delu prvenstva pojačati četvorica novih igrača koja su danas ozvaničila saradnju sa Vošom :

– Nino Pekarić (ugovor na godinu i po dana)
– Jovan Stojanović (ugovor na dve godine)
– Nikola Popara (ugovor na dve i po godine)
– Uroš Nenadović (ugovor na tri godine)

Jovan Stojanović je stigao kao najbolji strelac obrenovačkog Radničkog, vezista Nikola Popara iz Spartaka iz Subotice, napadač Uroš Nenadović i nekadašnji kapiten „crveno-belih“ Nino Pekarić iz Novog Pazara.

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter