0
Fudbal

Nehumano: Paragvajci otpustili igrača koji boluje od raka

Objavljeno: 04.01.14 u 22:36

Olimpija Asunsion

Paragvajski klub, Olimpija Asunsion, ružnim slovima će biti upisan u istoriju najvažnije sporedne stvari na svetu nakon otpuštanja fudbalera koji boluje od raka.

Urugvajac, Sebastijan Arios, stigao je u Olimpiju 2011. godine, a nakon nekoliko meseci imao je loše rezultate krvi. Nakon dodatnih analiza utvrđeno je da boluje od raka pluća, zbog čega je dva puta operisan u Americi.

Kako bi se što uspešnije izborio sa bolešću, Arios se podvrgao i hemoterapiji koja bi trebala da bude završena u februaru.  A onda su usledile šokantne vesti!

Uprava Olimpije, koja je prošlog leta prestala da isplaćuje stipendiju fudbaleru, odlučila je da u potpunosti raskine saradnju i uruči otkaz Ariosu. U zvaničnom saopštenju je kao razlog navedeno to da fudbaler ne može da obavlja predviđene obaveze.

„Ovo je kao da ležite na zemlji, a oni odluče da nastave da vas gaze“, rekao je ogorčeni Arios koji je imao ugovor do kraja 2014. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter