0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Partizan demantuje interesovanje za Vešovića

Objavljeno: 25.12.13 u 11:38

Do senzacionalne informacije da se Marko Vešović, sada već bivši fudbaler Crvene zvezde, nalazi na meti Partizana prve su doškle Večernje novosti da bi tu vest vrlo brzo preneli svi ovdašnji medijima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Međutim iz redova srpskog šampiona u izjavi za B92 demantuju da je bilo ko iz kluba kontaktirao fudbalera ili njegovog agenta odnosno da se radi o dezinformaciji.

Podsećamo da je u sinoćnjoj vesti navedeno da je Partizan već uspostavio kontakt sa Radojicom Božovićem, Vešovićevim menadžerom, koji je odigrao i glavnu ulogu prilikom tužbe nakon koje je mladi Crnogorac dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Takođe je objašnjeno da je Vešović izričita želja Marka Nikolića koji ga u svom crno-belom timu vidi u veznom redu pošto je poziciju desnog beka popunio dovođenjem Miroslava Vulićevića.

Da li će iza ovog dima na kraju ipak biti neke vatre ili se samo radi o podizanju cene puštanjem probnih balona u medijima pokazaće vreme, a podsećamo da se još pre nekoliko nedelja pojavila informacija da je za Vešovića navodno zainteresovan Espanjol.

hotsport.rs/B92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter