0
Evropske lige

Totenhem izabrao novog trenera

Objavljeno: 24.12.13 u 11:18

Tim Šervud

Uprava Totenhema odlučila je da ukaže poverenje i da za novog trenera kluba postavi svog nekadašnjeg kapitena, Tima Šervuda.

Šervud je proteklog vikenda predvodio klub sa ‘Vajt Hart Lejna’ do pobede nad Sautemptonom (3:2), pa je u ponedeljak uveče doneta odluka da bude postavljen na mesto trenera u narednih 18 meseci.

Nakon prošlonedeljnog odlaska Andre Viljaša-Boaša, 44-ogodišnji Šervud preuzima vođenje ekipe iako do sada nije imao pravo trenersko iskustvo. Uprkos tome, uprava Totenhema ima ogromno poverenje u svog nekadašnjeg kapitena:

„Nerado smo morali da raskinemo saradnju sa Andre Viljašom-Boašom, ali smo osećali da je to potrebno i najbolje za klub. Imamo veliku i jaku ekipu, koja mora da ima trenera koji će izvući ono najbolje iz nje do finiša sezone. Verujemo da Šervud ima sve što je potrebno za ostvarenje tog cilja“, rekao je predsednik Totenhema, Danijel Levi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter