0
Fudbal

Odložena odluka o kazni za Šimunića

Objavljeno: 13.12.13 u 13:59

simunic-olic copy

Iako je bilo najavljeno da će Međunarodna fudbalska federacija odnosno disciplinska komisija te organizacije odluku o kazni za Josipa Šimunića doneti na sednici održanoj u četvrtak i da će ona najpre biti saopštena igraču i Fudbalskom savezu Hrvatske, došlo je do promene plana.

Prema rečima direktora hrvatskih fudbalskih reprezentacija Zorislava Srebrića odluka bi trebalo da bude doneta početkom sledeće nedelje i tada će biti poznato sa kakvom kaznom će se suočiti defanzivac „vatrenih“.

Šimunića verovatno očekuje oštra kazna zbog toga što je posle baraž meča za plasman na Mondijal u kojem je Hrvatska savladala Island uzvikivao ustaški poklič „Za dom spremni“ što je izazvalo opštu osudu svetske sportske javnosti. Moglo bi da se desi da to ujedno bude i psolednji meč za njega u reprezentativnom dresu pošto neće biti deo nacionalnog tima ukoliko bude sankcionisan sa više mečeva neigranja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter