0
Fudbal

Ba ponuđen Romi

Objavljeno: 13.12.13 u 18:50

Demba Ba

Demba Ba je stigao prošle zime na „Stamford Bridž“ ali bi već ove mogao da ga i napusti i to po ceni duplo većoj od one koliko je plaćen.

Roma je prošlog leta pokazivala interesovanje za reprezentativca Senegala, a ove zime bi mogla i da ga dovede u svoje redove. Ba se očigledno ne uklapa u Murinjove planove, upisao je samo dva starta ove sezone u Premijer ligi, pa su u Londonu odlučili da ga ponude ekipi koja je sigurno zainteresovana za njega. Ono što bi mogao biti problem, jeste cena, jer Čelsi traži 15 miliona evra odštete, što je više od duplog iznosa novca koji je plaćen, odnosno 7 miliona evra, koliko je koštao njegov transfer iz Njukasla.

Rimski klub je trenutno drugi u Seriji A, tri boda iz vodećeg Juventusa, a sve zbog serije od četiri uzastopna remija, koji su bacili u senku sjajan start „Vučice“ od 10 uzastopnih pobeda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter