0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazović ponovo na terenu

Objavljeno: 09.12.13 u 17:20
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najveće pojačanje za Crvenu zvezdu u drugom delu sezone neće biti nijedan novopridošli fudbaler tokom zimskog prelaznog roka već Darko Lazović koji je posle višemesečne pauze danas odigrao prijateljski meč u kojem su se sastali izabranici Slaviše Stojanovića podeljeni u dve ekipe.

Krilni napadač se u ponedeljak i formalno vratio na teren posle višemesečne pauze zbog povrede kolena, ali nije imao previše uspeha makar kada je u pitanju realizacija pošto je uspeo da promaši penal.

Međutim, bez obzira na to jasno je da će mladi Čačanin, koji je pre povrede stekao i status reprzentativca, biti veliko osveženje za crveno-bele koji će u prolećnom delu prvenstva pokušati da nadoknade bod zaostatka za Partizanom.

Pored Lazovića trener Stojanović, ili neki njegov naslednik ukoliko dođe do smene, u prolećnom delu sezone će moći da računa i na oporavljenog Đorđa Rakića koji uveliko samostalno trenira, a obojica će se početkom januara pojaviti na prozivci i potom sa timom otići na zimske pripreme.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter