0
Fudbal

Anćeloti: Pustio sam Ozila, Di Marija mi je važan za tim

Objavljeno: 09.12.13 u 21:54

Karlo Anćeloti

Čim se pomene Real Madrid, asocijacija su bombastični transferi. Ovoga puta u pitanju je potencijalni odlazak Anhela Di Marije iz Kraljevskog kluba.

Menadžer Madriđana, Karlo Anćeloti, iskoristio je priliku da prokomentariše sudbinu Argentinca ali i da se osvrne na transfer Mesuta Ozila, za koji mnogi smatraju da je jedan od najvećih Realovih promašaja:

„Kada su me pitali za Ozila i njegov odlazak u London, dao sam svoje odobrenje. Sa Di Marijom je drugačije stanje, on je veoma važan igrač za ovaj tim“, rekao je italijanski stručnjak.

„Di Marija nije razgovarao ni sa mnom ni sa upravom kluba o odlasku iz Madrida. Srećan je ovde a ako želi da priča sa mnom, vrata moje kancelarije su uvek otvorena“, dodao je Anćeloti.

Real Madrid sutra od 20 časova i 45 minuta gostuje ekipi Kopenhagena u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, a u okviru grupe B u kojoj je Real već obezbedio plasman u narednu fazu sa prve pozicije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter