0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mrđa: Na proleće ćemo biti oni pravi (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.13 u 20:34
STARSPORTPHOTO
STARSPORTPHOTO

Napadač Crvene zvezde i strelac pobedonosnog pogotka u meču protiv Vojvodine, Dragan Mrđa, najavio je mnogo bolje partije svog tima u prolećnom delu sezone.

Iskusni napadač, koji je u jesenjem delu šampionata na 12 utakmica postigao 10 golova, nalazi se na čelu liste strelaca Superlige. Nakon pobede nad Vojvodinom nije skrivao zadovoljstvo i optimizam:

„Nije važan moj individualni učinak, već činjenica da smo pobedili i prebrodili sve probleme koje smo imali tokom jeseni i u poslednje vreme. Tokom meča sa Vojvodinom bilo je prisutno mnogo emocija, moram priznati. Kod pobedonosnog gola sam osetio šta bi Džoni mogao da uradi i na njegovu asistenciju sam uspeo da zatresem mrežu“, rekao je Mrđa po završetku utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=Ey7vxjoPlzY

Na pitanje šta očekuje u nastavku šampionata, iskusni napadač je optimistički najavio:

„Na dobar način smo završili sezonu punu preokreta i problema u našim redovima. I dalje smo u igri za titulu prvaka države, što nam je i najvažniji cilj svake sezone. Siguran sam da ćemo nakon zimskih priprema, u prolećnom delu sezone, konačno pružiti partije koje se od nas očekuju i biti oni pravi. Ekipa letos nije prošla pripreme zajedno, Pečnik, Ninković i ja smo došli naknadno i to se osećalo u igri“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter