0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Iz Spartaka besni na sudiju, najavljuju osvetu u Kupu Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.13 u 19:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener subotičkog Spartaka Dragan Kanatlarovski smatra da njegova ekipa nije bila preslab rival Partizanu i najavio još bolju igru svog tima u sredu u meču Kupa Srbije protiv crno-belih.

Partizan je danas slavio rezultatom 2:0, ali Spartak ima priliku da se revanšira u sredu kada dočekuje crno-bele u Kupu Srbije.

“Ne bih rekao da je Partizan bio prejak za nas. Nismo najbolje ušli u prvo poluvreme. Prvi deo igre nije bio za pohvalu, a u nastavku, i pre golova Partizana imali smo prilike, a onda su se desila dva prekida i dva gola. Čestitam na pobedi, nama ostaje da se spremamo i radimo, mladi momci treba da se pokažu. Biće u Kupu drugačija utakmica, igramo na našem stadionu, ko pobedi, ide dalje. Šanse su podjednake, mi ćemo se svim silama spremiti, da eliminišemo Partizan ako možemo“, rekao je Kanatlarovski.

Ipak, u taboru Spartaka takođe ističu i nezadovoljstvo suđenjem. Izvršni direktor Spartaka Damir Džimović smatra da je arbitar Dejan Dimitrijević oštetio njegov klub protiv Partizana.

“Došli smo da se nadigravamo i uopšte nam ne bi bio problem da smo poraženi na sportski i regularan način. Ne znam zašto i kome treba da se favorizuje Partizan iz nedelje u nedelju, mislimo da to samo šteti srpskom fudbalu“, rekao je Džimović, koji se osvrnuo na sporan detalj kada je crno-belima dosuđen penal.

“Kod rezultata 0:0 Jojić je sam prekinuo igru bez sudijskog zvižduka i doneo odluku da je to penal. Igra je prekinuta, glavni arbitar se konsultovao sa sudijom iza gola i tek onda su dosudili penal“,istakao je izvršni direktor kluba iz Subotice.

Spartak će u četvrtfinalu Kupa dočekati Partizan u sredu od 13.00 na Gradskom stadionu u Subotici.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter