0
Evrokupovi

B grupa: Vidal čuva Juve (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.13 u 23:10

Juventus v FC Copenhagen - UEFA Champions League

Fudbalerima Juventus bila je neophodna pobeda nad Kopenhagenom u 5. kolu Lige šampiona i oni su uspeli da to i ostvare.

Dobro je počelo po „staru damu“ pošto je u 29. minutu Arturo Vidal postigao pogodak posle opravdano dosuđenog jedanaesterca. Usledio je šok u 56. minutu kada je bišsi igrač Juvea Olaf Melberg izjednačio rezultat.

Međutim, samo četiri minuta kasnije sudija je ponovo pokazao na belu tačku, a Vidal je opet bio siguran. Sjajni Čileanac dolazi do het trika golom u 63. minutu i otklanja dileme oko pobednika.

Madridski Real je još ranije obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja, pa je Karlo Anćeloti odlučio da odmori Kristijana Ronalda u duelu protiv Galatasaraja. I taj potez je bio odličan pošto je Real slavio sa 4:1.

Nije sve počelo baš kako su planirali Madriđani pošto je Serhio Ramos u 26. minutu dobio crveni karton. Ipak, Real u vođstvo dovodi Geret Bejl prelepim golom u 37. minutu. Međutim, Galata brzo dolazi do izjednačenja preko Umuta Buluta.

U 51. minutu Alvaro Arbeloa donosi novu prednost Realu, a novi gol postiže Anhel di Marija u 63. minutu. Konačan rezultat postavlja Isko golom u 80. minutu.

U poslednjem kolu očekuje nas velika borba za drugo mesto koje vodi u sledeću rundu, a boriće se Juve, Galata i Kopenhagen.

B grupa
Real Madrid – Galatasaraj 4:1 (1:1)
(Bejl 37, Arbeloa 51, Di Marija 63, Isko 80 – Bulut 38)
Juventus – Kopenhagen 3:1 (1:0)
(Vidal 29 pen, 60 pen, 63 – Melberg 56)

Tabela: Real Madrid 13, Juventus 6, Galatasaraj 4, Kopenhagen 4.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter