0
Fudbal

Nameštaljka u Brazilu: Baptista i Kris dogovarali ishod utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.13 u 13:03

Meč 36. kola brazilskog šampionata, između Vasko da Game i Kruzeira, privukao je pažnju fudbalske javnosti zbog masovnih optužbi da je rezultat bio namešten.

Prema tvrdnji brazilskih medija Kruzeiro, koji je prvi na tabeli sa 75 bodova i odavno je obezbedio novu titulu, pustio je osamnaestoplasiranu Vasko da Gamu da pobedi rezultatom 2:1 i da pokuša da izbori opstanak u ligi.

Dodatni razlog za sumnje da je meč namešten podstaklo je i to što je Kruzeiro na ovo gostovanje doputovao bez prvog golmana, dva štopera i dva nadapača. Uz sve to, protiv Vasko da Game je odbio da igra i bivši član ovog kluba, Dede.

Da stvar bude gora, brazilski mediji su sa nameštanjem ovog susreta doveli i već dogovoren prelazak najboljeg igrača Vaska, Marlonea, upravo u ekipu Kruzeira naredne sezone.

I ako ste pomislili da je ovde kraj sumnjama, prevarili ste se. Lavinu optužbi pokrenuo je detalj koji je kamera zabeležila prilikom rasprave Žulija Baptiste i Krisa. Fudbaler Kruzeira, Baptista, upitao je igrača Vaska:

„Zašto ne postignete i treći gol?“

Kako je sve izgledalo pogledajte i sami u video prilogu:

https://www.youtube.com/watch?v=mmso-x2IWzA

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter