0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Savićević razočaran što ne dobija šansu (ANKETA)

Objavljeno: 31.10.13 u 10:52
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Bolje da mi kažu da ne računaju na mene,nego da mi rade ovo“ napisao je mladi fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević,na svom Tviter profilu u večeri u kojoj ponovo nije ušao u igru, čak ni kada je sve bilo rešeno u meču sa Radničkim.

Ovaj svoj tvit Savićević je kasnije obriao ali neku su ipak uspeli da naprave foto zapis.

vukan-2

Zbog čega ne igraju Vukan Savićević i Stefan Mihajlović? Ovo pitanje novinari su postavljali treneru fudbalera Slaviši Stojanoviću u prethodnim nedeljama i tek nedavno dobili odgovor:

-I on i Stefan Mihajlović igraće kada počnu da rade ono što se od njih traži, a to trenutno nije slučaj.

I onda je u sredu Crvena zvezda igrala meč Kupa Srbije protiv Radničkog 1923, samo tri dana pre „večitog derbija“ sa Partizanom, neki igrači su se povredili,neke je trebalo odmoriti,a Savićević je ostavljen na klupi.Ni kada je bilo 2:0 ni 3:0, nije dobio šansu.

Stojanović je posle meča objasnio da nije pružio šansu Savićeviću i Mihajloviću zbog razvoja utakmice.

-Bilo je u planu da njih dvojica igraju.Čak sam Mihajloviću rekao da će igrati,ali je utakmica krenula drugim tokom.Kasalica,Vešović i Mijailović su zahtevali izmene već na poluvremenu.Jedno je plan, a drugo tok utakmice.Na njihovu žalost bilo je drugačije, rekao je trener crveno – belih.

O čemu se ovde radi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter