0
Evropske lige

Fergi razljutio Bekama

Objavljeno: 31.10.13 u 11:56

Soccer - Alex Ferguson Filer

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Dejvid Bekam je još jedan u nizu ljudi koji su razočarani nakon objavljivanja Fergusonove autobiografije.

Nakon završene karijere Bekam ima u planu da osnuje fudbalski klub u Majamiju, gde će finansirati i izgradnju stadiona, a jedan od onih koji je trebao da upotpuni spektakl promocije tog novog Bekamovog kluba je i ser Aleks Ferguson, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Razlog je naravno Fergusonovo iznošenje mišljenja o Bekamu koje se nije dopalo bivšoj vedeti Junajteda. Ferguson je Bekama nazvao sebičnim i osobom koja je opterećena slavom, što se Bekamu nije ni malo svidelo, pa je bivši engleski reprezentativac odlučio da ne zove Fergusona u Majami na promociju svog novog kluba.

Nije Bekam jedini koji se našao na „tapetu“ bivšeg menadžera Mančester Junajteda, jer su pored njega i Rafa Benitez kao Stiven Džerard bili prozivani od strane škotskog stučnjaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter