0
Fudbal

Košta: Španija mi je dala sve

Objavljeno: 30.10.13 u 17:43

Diego Costa

Brazil i Španija su vodili žestoku bitku za Dijega Košte oko toga za koju reprezentaciju će on nastupati, a sjajni fudbaler Atletiko Madrida se odlučio za „crvenu furiju“.

„Ovo je bila teška odluka, morao sam da biram između zemlje u kojoj sam rođen i one koja mi je dala sve, a to je Španija. Smatram da sam ispravno postupio, jer ovde sam postigao sve u životu. Ovde sam napravio karijeru i osećam da me navijači cene“, izjavio je Košta.

Košta je obavestio čelnike Fudbalske Konfederacije Brazila da će ubuduće igrati za nacionalni tim Španije.

„Nadam da će ljudi u Brazili shvatiti i poštovati moju odluku. Voleo bih da se ovo ne shvati kao da sam odbio Brazil. Imam porodicu u Brazilu, to je zemlja u kojoj sam rođen i gde ću živeti kada završim fudbalsku karijeru“, naglasio je Dijego Kosta.

Veliki problem za Dijega koštu moglo bi da predstavlja to što je odigrao dve prijateljske utakmice za reprezentaciju Brazila, a konačnu reč o njegovom igranju za Španiju daće FIFA.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter