0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojadinović poručuje Mihajloviću da se strpi

Objavljeno: 24.10.13 u 12:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon izjave mladog napadača Crvene zvezde Stefana Mihajlovića da smtra da bi trebalo da dobije priliku i u prvom timu pošto redovno daje golove za „rezerve“ oglasio se sportski direktor kluba Zoran Stojadinović.

„Stefanovo vreme tek dolazi, samo bi trebalo da nastavi da radi i da čeka šansu. Dauda i Mrđa su se izborili za mesto u prvom timu, a priliku su dobijali Kasalica i Onjilo. Čini se da je trenerova odluka da još uvek ne ubacuje Mihajlovića u vatru iako postiže golove na prijateljskim utakmicama“ – rekao je Stojadinović za Sport.

Ipak, Stojadinović tvrdi da se Stojanoviću niko ne meša u rad i da sam donosi odluku o tome ko će da igra, ko da bude na klupi, a ko van protokola.

„Na primer u meču protiv Novog Pazara svi smo očekivali da Vukan Savićević bude nagrađen za rad na treninzima, to se nije desilo, ali za tim je odgovoran trener Stojanović i njegova reč je poslednja. Svima je jasno da je za klub dobro da napreduju momci koji su iz naše škole, a pravi dokaz za to je Darko Lazić. Biće prilike za sve, možda već u Kup meču. Pored Mihajlovića i Savićevića verujem da u timu ima mesta i za Jokića i Grujića pošto su oni budućnost kluba. Međutim, koliko će oni igrati zavisiće od procene stručnog štaba, ali i od konkurencije na mestima na kojima igraju“ – objasnio je Stojadinović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter