0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Robijevi advokati izgubili strpljenje

Objavljeno: 12.10.13 u 16:25
FOTO> STARSPORT
FOTO> STARSPORT

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se pred novim problemom. Uskoro će beogradski klub biti pod lupom UEFA koja će 30. oktobra sprovesti novu kontrolu u vezi sa dugovanjima prema bivšim igračima i treneriima crveno-belih.

Od kada je otišao iz Zvezde Robertu Prosinečkom nije isplaćena nijedna od šest dogovorenih rata, prenosi Mocartsport. Iz tog razloga advokati hrvatskog stručnjaka poslali su na adresu FSS-a pismo u kojem zahtevaju da se ti dugovi izmire.

„Ja sa tim nemam ništa. Možda je UEFA regovala ili advokati? Istina je da smo imali ranije dogovor koji nije ispoštovan. Zvezda mi je isplatila 120.000 evra, ali mi dođe još toliko. Dogovor je bio, a potvrdio je to javno i gospodin Nebojša Čović, da mi se ostatak isplati u šest mesečnih rata, po 20.000 evra. Kad budu mogli i imali. Ali, do toga nije došlo“, izjavio je Prosinečki za Mocartsport.

Veliki problem crveno-belima predstavlja i dug od 90.000 evra prema bivšim igračima. Račun kluba je već nekoliko nedelja u blokadi, minus raste, a nova kontrola UEFA stiže.

Nova Skupština kluba je zakazana za 25. oktobar, a novo (staro) rukovodstvo će zateći veliki broj problema.

hotsport.rs/mozzartsport.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter