0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U Humsku stigla presuda, Partizan najavio žalbu

Objavljeno: 08.10.13 u 10:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalski klub Partizan u ponedeljak je i zvanično obavešten o odluci Višeg suda u beogradu prema kojoj je spor u vezi sa vlasništvom stadiona u Humskoj ulici rešen u korist Ministarstva odbrane Valde Republike Srbije.

„Stigla nam je sudska odluka. Tek je zavedena. Trebalo bi da imamo sastanak da vidimo šta ćemo da radimo dalje. Razgovaraćemo sa advokatima. Imamo rok od 15 dana za žalbu, a sigurno je da ćemo se žaliti na ovu odluku“ – rekao je za Žurnal Milan Obućina, generalni sekretar Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Prema njegovim tvrdnjama Partizanu stiže podrška sa svih strana.

„Javljaju nam se ljudi koji su učestvovali u izgradnji stadiona, a mnogi od njih su svedoci višedecenijskih dobrih odnosa vojske i Partizana. Nije baš sve onako kako se predstavlja u javnosti“ – rekao je Obućina dodavši da ga raduje stav prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića koji je nakon najave Duška Vujoševića da će dinamitom braniti stadion izjavio da razume njegov postupak i da će se založiti za pronalazak razumnog rešenja.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter