0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Pokušavaju da ukinu instituciju Partizan

Objavljeno: 04.10.13 u 11:15
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević nakon problema u košarkaškom klubu u kojem je trener sada se suočava sa daleko većim nedaćama jer postoji mogućnost da preko sudskih presuda Ministarstvo odbrane preuzme rukovođenje stadiona u Humskoj ulici odnosno u slučaju da se to desi Fudbalski klub, ali i ostale sekcije društva koje ga koriste, postali bi podstanari.

„Nisam pravnik, ali kao obični smrtnik, mogu samo da konstatujem da ova poslednja odluka jasno pokazuje kakvo je stanje u srpskom sudstvu, nije potrebno ništa da se doda, ili oduzme“ – rekao je Vujošević u izjavi za Sport.

Najnovija sudska presuda Višeg suda u Beogradu posledica je dugogodišnjeg spora iako je JSD Partizan pune 23 godine zavedeno kao vlasnik objekta.

„Kada decenijama egzistirate kao vlasnik stadiona, pa se donese ovakva odluka, jasno je da nas izbacuju na ulicu, a to je u stvari put ka ukidanju institucije Partizana“ – jasan je predsednik Partizana.

Međutim Vujošević upozorava da bi to što se trenutno dešava Partizana moglo da se u budućnosti desi i nekim drugim klubovima.

„To što su Partizanu pokazali put na ulicu, neće se sigurno završiti na našem slučaju. Bojim se da je to početni korak, a slične akcije mogu da uslede i kod drugih, šta tek da očekuju privatna lica“ – kazao je istaknuti košarkaški stručnjak.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter