0
Domaći fudbal

Predsednik niškog Radničkog izbačen iz fudbala na četiri meseca

Objavljeno: 04.10.13 u 10:07

Jelen-Superliga2

U četvrtak je u Beogradu održana sednica Disciplinske komisije FS Srbije. Sednicom je predsedavao Slobodan Pajović, predsednik Disciplinske komisije.

Darko Bulatović, predsednik FK Radnički iz Niša,  kažnjen je zabranom vršenja funkcije predsednika kluba u trajanju od četiri meseca, zbog ulaska u restriktivni prostor i nesportskog ponašanja prema sudiji za vreme i posle utakmice 5. kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Radničkog (2:1), odigrane 14. septembra 2013. u Beogradu.

Članovi Komisije su analizirali i događaje sa utakmice 6. kola Jelen Superlige, u kojoj su se u Nišu sastali Radnički i Vojvodina (1:1). Na osnovu prispelih izveštaja delegata, šestorice sudija i komesara za takmičenje Zajednice klubova Jelen Super lige, a zbog neovlašćenog boravka u restriktivnom prostoru i nesportskog ponašanja prema sudijama u poluvremenu pomenute utakmice, suspendovan je Zoran Banković, nekadašnji potpredsednik niškog Radničkog, i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak. U okviru toga, Banković mora da dostavi pisano izjašnjenje. Zatraženo je izjašnjenje od FK Radnički iz Niša zbog ulaska Zorana Bankovića u restriktivni prostor i njegovog ponašanja.

Takođe je zatraženo izjašnjenje od Marka Nikolića, trenera Vojvodine, zbog nesportskog ponašanja prema delegatu u poluvremenu ove utakmice.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter