0
Domaći fudbal

foto:fkpartizan

Pre januara nema odlaska iz Partizana

Objavljeno: 27.09.13 u 18:19
foto:fkpartizan
foto:fkpartizan

U poslednjih sedmicu dana dosta se prašine diglo oko mladog Marka Šiškova koji nije hteo da sa Partizanom potpiše stipendijski ugovor već je talentovani igrač podneo zahtev za trasnfer u redove „večitog“ rivala.

Pošto se pojavilo dosta dezinformacija kada je status ovog igrača u pitanju, oglasio se sekretar omladinske škole FK Partizan, Dragan Šušnjar koji je u potpunosti razjasnio stanje stvari.

„Partizan se nije odrekao Marka Šiškova, već je on podneo zahtev da pređe u Crvenu zvezdu. To je sasvim u redu i njihova slobodna volja, ali problem je u tome što Zvezda nije predala svu potrebnu papirologiju u Fudbalski savez Srbije do 31. avgusta, tako da on neće moći da pređe kod njih do januara naredne godine. To praktično znači da će na pomenutih 298.000 dinara, njegov novi klub morati da doplati još oko 150.000 dinara obeštećenja.“ rekao je Šušnjar.

Sekretar omladinaca istako je da su crno – beli izašli sa svojom ponudom.

„Šiškovu je ponuđen stipendijski ugovor prve klase, ali on je izrazio želju da ode. Sa druge strane, potpuno neverovatno deluje podatak da su oni njega već predstavili u Zvezdinom dresu, čak su ga i vodili na turnir u Bugarsku, što je besmisleno. O svemu sam obavestio čelnike kluba, predsednika Dragana Đurića, generalnog sekretara Darka Grubora i sportskog direktora Alberta Nađa, pa će oni da vide šta i kako dalje.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter