0
Domaći fudbal

Partizan protiv Vojvodine, Zvezda sa Spartakom

Objavljeno: 27.09.13 u 11:15

Jelen-Superliga2

Utakmicama sedmog kola, u nedelju, nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u Novom Sadu igraće se derbi kola izmedju Vojvodine i Partizana.

Utakmice su prvobitno bile na programu u subotu, ali su zbog održavanja Parade ponosa i bezbednosne situacije, pomerene za jedan dan.

Mečevi se igraju od 15.30, osim duela u Novom Sadu na stadionu Karadjordje koji počinje u 17 sati, a dva sata kasnije, u Beogradu, počinje duel Crvene zvezde i Spartaka, a u Užicu u isto vreme počinje meč Slobode i Radničkog iz Kragujevca. Pored ovih duela zanimljiv će sigurno biti i manji beogradski derbi između OFK Beograda i Rada.

Videćemo da li će Čukarički nastaviti niz nepobedivosti na startu sezone, a imaju teško gostovanje u Kruševcu ekipi Napretka.

Partizan je prvi na tabeli sa 16 bodova, Čukarički ima 14, a po deset Crvena zvezda, Radnički Niš i Novi Pazar, dok je Vojvodina sedma sa devet bodova i utakmicom manje.

7. KOLO JSL:

OFK Beograd – Rad (15.30)

Javor – Radnički Niš (15.30)

Jagodina – Novi Pazar (15.30)

Napredak – Čukarički (15.30)

Donji Srem – Voždovac (15.30)

Vojvodina – Partizan (17)

Sloboda – Radnički Kragujevac (19)

Crvena zvezda – Spartak (19)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter