0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Biću srećan kada Zvezda bude pobeđivala (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.13 u 14:22
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde u pohod ka trofeju nacionalnog Kupa koji su poslednji put osvojili 2012. godine kreću iz Novog Sada, gde će u sredu 25. septembra sa početkom u 15 časova odmeriti snage sa Proleterom. Susret na Karađorđu je od velike važnosti za izabranike Slaviše Stojanovića, koji je ipak ostao na mestu trenera Crvene zvezde, nakon dva uzastopna neočekivana rezultata u prvenstvu, remija sa Donjim Sremom i poraza od Voždovca.

„Moramo da dobijemo narednu utakmicu iz mnogo razloga i nadam se da ćemo u tome uspeti. Svi igrači, izuzev Milijaša koji ima problema sa tetivom i Gogića koji je doživeo dva teška udarca u glavu su zdravi i spremni za meč. Danas ću nakon treninga videti kakva je situacija sa kapitenom i da li će moći da konkuriše za tim.“

Mladi stručnjak nije previše želeo da komentariše dešavanja na sinoćnoj sednici Upravnog odbora i podršku koju je dobio od Rukovodstva kluba.

„Biću srećan kada Crvena zvezda bude igrala onako kako svi želimo i kada bude pobeđivala. Svi snosimo odgovornost za neuspehe, kao i za uspehe. Očekujem da sada uložimo puno rada i truda, da budemo disciplinovani i da prevaziđemo trenutak u kome se nalazimo. Posrnuli smo, napravili smo greške koje nismo trebali i sada nam jedino preostaje da se maksimalno motivišemo i idemo iz meča u meč. Nakon tri vezane pobede koje smo imali, možda smo se malo opustili, jer smo smatrali da imamo lakši raspored. Doživeli smo remi i poraz, zbog čega ubuduće ne smemo da razmišljamo mnogo unapred, već da idemo korak po korak“ – jasno je konstatovao šef struke crveno-belih.

Druga bi se verovatno pesma pevala na Marakani, da su prvotimci Crvene zvezde uspeli da iskoriste neku od brojnih prilika koje su imali na startu utakmice, tačnije u prvih pola sata.

„Morali smo postići pogodak iz prilika koje smo imali. Očigledno da imamo problem sa realizacijom, o čemu svedoči i to da nam je najbolji strelac tima, vezni fudbaler. Moramo mnogo toga da korigujemo i da svi učestvujemo kako u fazi odbrane, tako i u fazi napada.“

U susretu sa Proleterom, trener Stojanović će verovatno izvršiti nekoliko promena u timu.

„Koliko god da nam je teško u ovom trenutku, moramo da se podignemo. Nije lako, uostalom ne postoji lak put do cilja, ali je zato onaj koji vodi ka dnu veoma kratak. Uz veliki napor i rad verujem da možemo da prebrodimo krizu i izađemo na pobednički kolosek“ – zaključio je Slaviša Stojanović.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter