0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Miha ‘seče’ 6. oktobra

Objavljeno: 24.09.13 u 11:53
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Do kraja ove kalendarske godine fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju još dve utakmice, kvalifikaciona protiv Makedonije u Jagodini i prijateljska sa Japanom u Novom Sadu. Međutim, i pre tih mečeva biće poznato da li će oni biti poslednji na kojima će na klupi „orlova“ sedeti Siniša Mihajlović.

„U nedelju, 6. oktobra kada budem saopštio spisak igrača za mečeve protiv Japana i Makedonije, saopštiću i odluku o mojoj budućnosti. Nije mi svejedno da li će ostati ili otići. Ako ne budem više selektor, sigurno je da će da mi bude žao jer je i javnost prepoznala neke stvari. Vidi se da je priča krenula u pozitivnom smeru, da smo skockali tim koji duže vreme može da igra u kontinuitetu ne strahujući mnogo za plasman na naredne velika takmičenja. Mnogo toga ne zavisi od mene, ali sačekajmo nedelju“ – otkrio je Mihajlović u izjavi za Sport.

Ipak iz narednih rečenica da se zaključiti da bi mladi stručnjak voleo da zaokruži četvorogodišnji ciklus sa mladim timom Srbije koji je na njegovo insistiranje toliko podmlađen.

„Naravno da ne volim da budem gubitnik, jer to nisam bio ni u sportu ni u životu. Istina je da sam imao poraze ali nikada na kraju nisam izlazio kao gubitnik, kao igrač, a kasnije kao trener. Šta će se desiti ne zavisi samo od mene već od mnogih drugih faktora. Savez je pokazao strpljenje po pitanju rezultata, odnosno da je plasman na Evropsko prvenstvo 2016 odredio kao prioritet, ali znate kroz šta smo sve prolazili“ – zaključio je Miha.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter