0
Evrokupovi

Subotić poslao poruku Arsenalu (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.13 u 15:52

subotic

Fudbaleri dortmundske Borusije nisu poznati kao gostoljubivi domaćini, bar kada je u pitanju sama igra na terenu, ali se klub potrudio da pošalje poruku dobrodošlice na nekadašnji Vestfalen protivnicima iz grupe F Lige šampiona – Arsenalu, Napoliju i Olimpiku iz Marseja.

Za Arsenal je bio zadužen Srbin Neven Subotić, koji je dugo bio želja Arsena Vengdera, ali je tada predsednik Borusije poručio „topdžijama“ da bi u Nemačku trebalo da pošalju kamion pun novca kako bi dobili mladog štopera. Poruku igračima Napolija poslao je Grk Sokratis Papastopulos, dok je bivši igrač Sent Etjena inače Gabonac Pjer Emerik Obamejang poželeo dobrodošlicu svojim bivpim suparnicima iz šampionata Francuske – igračima Olimpika iz Marseja.

Grupa F je proglašena za takozvanu „grupu smrti“, a već večeras ćemo imati priliku da gledamo dva fantastična duela pošto se sastaju Olimpik i Arsenal odnosno Napoli i Borusija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter