0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Miha malo o Toletu, malo o sličnosti sa Vučićem

Objavljeno: 16.09.13 u 11:45
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da njegova budućnost na toj funkciji ne zavisi od ostanka predsednika Saveza Tomislava Karadžića.

„Sve zavisi ko će da dođe posle Karadžića. Ako to bude neko s kim mislim da bih mogao da sarađujem i ako mislim da je ta osoba OK, onda nije problem da razgovaramo. Ali, ako dođe neko ko meni ne odgovara, onda ne želim ni da razgovoram“, – rekao je Mihajlović u intervjuu Tanjugu.

Ipak, Mihajlović je priznao da bi mu na neki način bilo žao ukoliko napusti klupu Srbije.

„Sigurno da bi mi sa jedne strane bilo žao. Znam da sa ovim igračima mogu da napravim dobre stvari i znam da neko drugi može da dođe i „pokupi kajmak“. Ali, sa druge strane ne razmišljam o tome, jer sam za sve ovo vreme pretrpeo mnogo kritika, bljuvotina, sa svih strana, ne samo sa fudbalske, koje su me pogađale. Te neke stvari se lome, ne znam još šta će biti, ali sad razmišljam o ove dve utakmice sa Japanom i Makedonijom, da pobedimo, a posle ćemo videti“ – istakao je Mihajlović.

Selektor je dodao da je poseta Nikolića i Vučića uoči duela sa Hrvatskom posebno prijala, jer je došla u trenutku kada je reprezentacija bila izloženama kritikama zbog izostanka željenog rezultata, kao i zbog činjenice da su njih dvojica prepoznali stvaranje jednog jakog tima na duže staze.

„Dobro znam koji posao radim i ne želim da ga poredim sa višim državničkim instancima, ali primećujem sličnosti u radu Vučića i mene. U zemljama poput naše svi se razumeju u politiku i fudbal. Nas dvjica izabrali smo teži put za dobrobit sutrašnjice, vršimo teške zahvate danas, odričemo se dobiti u rukama kako bismo realizovali višegodišnji projekat. Obojica verujemo da je zdrav sistem bolji od sitne trenutne dobiti. Zato trpimo kritike, ali smo jači od njih i hrabro ćemo nastaviti dalje“ – poručio je Mihajlović i istakao da se nada novim posetama, a da će ekipa svakako učiniti sve da obraduje sve građane Srbije, a samim tim i drage goste, najviše državnike.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter