0
Evropske lige

Vilotić opet Kup junak Grashopera

Objavljeno: 14.09.13 u 23:41

vilotic-saigraci-grashopers

Fudbaleri Grashopera plasirali su se u osminu finala Kupa Švajcarske, a junak trijumfa bio je Vilotić opet Kup junak Grashopera.

Ciriški klub je do trijumfa nad Nionom došao sa 4:2 posle produžetaka na gostovanju, pošto je posle 90 minuta rezultat bio 2:2. Vilotić je bio strelac trećeg gola za Grashoper i to u 120. minutu meča.

Poveo je domaćin preko Fojteja u 31. minutu, samo tri minuta Grashoper je izjednačio golom Nzuzija, da bi Lang doneo prednost ciriškom klubu u 43. minutu. Potom je usledio preokret, Birki je dobio crveni karton u redovima gostiju u 80. minutu, a samo tri minuta kasnije Nion je to iskoristio i izjednačio preko Enaresa. Do kraja regularnog dela susreta mreže su mirovale, a da oba tima sa desetoricom u produžetke postarao se Guino, koji je zaradio isključenje u 90. minutu.

Na gol u produžecima se čekalo do samog kraja, a Vilotić se našao na pravom mestu i zatresao mrežu Niona i samim tim odveo svoj tim u osminu finala. Trijumf gostiju samo je minut kasnije potvrdio Abraši, pre nego što je sudija odsvirao kraj i slavlje fudbalera Grashopera je moglo da počne.

Grashoper narednu utakmicu igra sledeće nedelje, kada dočekuje Tun. Vilotić i saigrači trenutno drže drugo mesto na tabeli švajcarske Superlige, sa tri boda manje od Jang Bojsa, ali i utakmicom manje.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter