0
Fudbal

Šukeru jasno da nema ništa od regionalne lige

Objavljeno: 08.09.13 u 23:26

davor-suker

Za razliku od predsednika UEFA Mišela Platinija koji se nada da bi u doglednoj budućnosti na ovim prostorima mogla da se igra regionalna liga predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker nema takvih iluzija. Poslednji dokaz za to prema njegovom mišljenju je atmosfera na utakmici između Srbije i Hrvatske odigrana u petak.

„Ubij Srbina, ubij ustaše, ubij četnike, ubij Hrvate… Kakva je razlika? I dalje se viče, stvara se teška atmosfera. U redu, možda je u Zagrebu bilo za koji decibel tiše, neka vam bude, ali svejedno je. Dok god se viče ubij, ovde i tamo, nema tu govora ni o kakvoj regionalnoj ligi.

Za mene je ta priča „ad acta“ i ne mora niko da me zove da me pita šta ja mislim o tome. Evo što mislim i slobodno to sve napišite. Primljeni smo savršeno, gostoljubivo, svaka čast na svemu, ali stadion je druga priča i moje kolege iz Srbije imaju zbog toga velike glavobolje od UEFA“ – rekao je Šuker hrvatskim novinarima u hotelu Hajat neposredno posle utakmice.

hotsport.rs/slobodnadalmacija.hr

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter